Σχετικά με εμάς

Το Καλοκαίρι του 2008 βάλαμε ένα μεγάλο στοίχημα. Να φτιάξουμε κάτι διαφορετικό και χειροποίητο στην πόλη της Τήνου, σεβόμενοι πάνω απ’ όλα την Αιγαιοπελαγίτικη παράδοση και κουλτούρα.

Σηκώσαμε λοιπόν μανίκια και με μπόλικη δουλειά, πείσμα, δημιουργικότητα και φαντασία, φτιάξαμε τα Μadalena’s family rooms. Μια οικογενειακή υπόθεση που ο καθένας μας είχε τον ρόλο του στην τελική πινελία.

Την παράσταση όμως κλέβει η μητέρα μας, η Madalena καθώς όλη η διακόσμηση και η αισθητική του χώρου είναι διαμορφωμένα από τη φαντασία και το γούστο της.

Και κάπως έτσι σας αποκαλύψαμε τον λόγο της ονομασίας μας.

από το 2008

Σίγουρα επίσης θα απορείται τι σημαίνει και το λογότυπο.

Το λογότυπο συμβολίζει τη μητέρα φύση, ήτοι την μητέρα μας Madalena και κλείνει στην αγκαλιά της τους 4 fratelli. Ta Fratelli rooms είναι η δεύτερη οικογενειακή ξενοδοχειακή επιχείρηση όπου το λογότυπο τους συμβολίζει τα τέσσερα κεφάλια των γιων της Madalena.

Τα δωμάτια μας είναι κτισμένα στην Παλιά πόλη της Τήνου. Διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, ώστε να απολαύσετε όσο πιο πολύ γίνεται τη διαμονή σας και να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Κύριο μέλημά μας είναι να δίνουμε στους ανθρώπους  που μας εμπιστεύονται το πολυτιμότερο μέρος του χρόνου τους, τις διακοπές τους, ό,τι το καλύτερο. Ό,τι θα θέλαμε κι εμείς να βρίσκουμε στα μέρη που επισκεπτόμαστε, ποιότητα και αισθητική απόλυτα, εναρμονισμένη με το φυσικό περιβάλλον, αλλά και σπιτική φροντίδα.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στα Madalena’s family rooms, με την ελπίδα ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας.

Τα αδέλφια:

Φραγκίσκος, Τζώρτζης, Μάριος, Άγγελος

Οι γονείς:
Μαγδαληνή, Ιωσήφ